POSEBNE POGODNOSTI

*za sve naše stare, nove i buduće klijente osiguravamo posebne pogodnosti i popuste kod naših partnera

*za svadbe, krštenja, rođendane i sve druge prigode omogućujemo vam vrhunsku uslugu profesionalaca po najboljoj cijeni

*ukoliko koristite naše pakete i usluge ostvarujete popuste za :

    - fotografa

    - izradu i kupnju zlatnog nakita

    - svečanu frizuru

AKCIJE !

 

 

** pratite naše akcije i kupujte tretmane na popustu do 80 %

KONTAKT

KOZMETIČKI SALON  "Anica"

 

095/ 87 97 379

 

Varaždinska 11, Sesvete

 

-pratite nas na fejsu i instagramu

 

TRETMANI LICA

 

ČIŠČENJE LICA / LEĐA

Pročiščavajući tretman kojim kožu oslobađamo od nakupljenih nečistoća i mrtvih orožnjelih stanica, viška nakupljenog sebuma te raznih upalnih procesa. Čiščenje obuhvaća omekšavanje kože  lica / leđa,  mehaničko čiščenje, peeling, elektrizaciju, masku, serum, kremu i antiseptik. Koža je nakon toga smirena, čišća i puno zdravijeg izgleda.

 

 



TRETMANI LICA

TRETMAN LICA

Ovim tretmanom se koži vraća prirodna napetost i tonus te svijež i zdrav izgled. Tretman obuhvaća: omekšavanje kože, mehaničko čišćenje, dezinfekciju, peeling, masažu lica vrata i dekoltea, nanošenje maske , te na kraju tretman završavamo nanašanjem seruma i laganim utrljavanjem hidratantne kreme,te antiseptikom za lice ako je potrabno. Nakon tretmana koža je čišća i nahranjena vitaminima i hranjivim tvarima koji dodatno regeneriraju kožu i njene stanice.

 

 

 

ELEKTRIZACIJA

Zahvaljujući ozonu koji prolazi kroz kožnu membranu dezinficira kožu i uništava bakterije i mokroorganizme te sprečava njihovo drazmnožavanje, oživljava funkcije kože poboljšavajući cirkulaciju i metabolizam, eliminira toksine. Učestalom primjenom ili kurom normalizira rad žlijezda lojnica te tako smanjuje nastanak sebuma i sprečava upalne procese.

 

 

 

PEELING LICA

Postoje pet osnovnih  vrsta peelinga, enzimski, mehanički,kemijski,  kemijsko-mehanički i biološki. Odstanjuju nečistoće, višak sebuma , ljuskice te mrtve I orožnjele stanice sa  kože. Čine kožu znatno sjanjnijom, ljepšom i zategnutijom.

AROMA PEELING - osim što dubinski čisti kožu pomoću svojih aroma sprečava gubitak vlage kod samog postupka, te vrača koži hranu i vitamine; čokoladni peeling, peeling od kave, vinski peeling, peeling sa medom i mlijekom

INTENZIVNI PEELING - dubinski čiste i smanjuju raširene pore te izbljeđuju pigmentacijske mrlje. Također “peglaju” ožiljke i bore, čime čine kožu mlađom. Pospješuju ljuštenje i odstranjivanje odumrlih stanica epiderme, stimuliraju obnavljanje kože i njezin metabolizam.  Izvrsno tretiraju problematičnu i masnu kožu. Tretmani se mogu raditi pojedinačno ili u kuri od 6 do 10 tretmana.



TRETMANI LICA

MASKE

Obnavlja, oporavlja, smiruje, potiče i uspostavlja ravnotežu. Specijalni tretmani u obliku maske potrebni su svakom tipu kože. Primjenjuju se jedanput tjedno, mjesečno, nekoliko puta godišnje, u kurama. Dragocjena su dopuna uobičajenoj, redovitoj njezi. Njihovo djelovanje najbolje se vidi u promjenama na koži lica, vrata i dekoltea.

AROMA MASKE - sinergijsko djelovanje aktivnih sastojaka umiruje kožu, pruža joj visokovrijedne hranjive tvari te vlagu i učinkovitu zaštitu od starenja. Iznimno povoljno djeluje na opuštanje i svježinu tijela i duha. Osvježava kožu i pruža joj osječaj relaksacije.

INTENZIVNE MASKE - sadrže visoko koncentrirane, aktivne sastojke: vitamine, minerale, oligoelemente, eterična ulja...posebno formulirane i kombinirane za određeni tip/stanje tj. problem kože.Primjenjujemo ih i samostalno, u tretmanima ili u kurama.

EXTREME MASKE - posebne lifting emulzije pretvorene u masu za lice i vrat pune su vitamina i minerala, te kolagenom i elastinom pomoću kojih obnavljaju stanice kože, učvrščuju tonus i čine kožu znatno svježijom i mlađom.

 

 

 

MASAŽA LICA, VRATA I DEKOLTEA

Jedinstven tretman koji izvanredno relaksira, poboljšava mikrocirkulaciju i ishranu tkiva kože, osigurava dovoljan dotok kisika u stanice te podiže tonus mišića. Pridonosi osjećaju opuštenosti, smirenosti i opće dobrobiti. Cirkulacija će se poboljšati, a vaša će se koža pročistiti i sjajiti.

AROMA MASAŽA - svojim mirisnim aromama osim na tonus mišića smiruje i vaš duh, te vas relaksira duboko u svijet prekrasnih mirisa

LIFTING MASAŽA - podiže tonus i vraća koži elasticitet te tako ravna sitnije i zateže dublje bore. Ova masaža zaustavlja proces starenja kože lica. Nakon masaže koža je čvršća, zategnuta, smanjuje se podbradak i kože izgleda mlađe. Radi se samostalno, u tretmanima ili u kurama.

LIMFNA DRENAŽA - eliminira toksine iz stanica i donosi u njih svježi kisik i hranjive tvari, odlično smanjuje upale i otekline na koži. Radi se kod masnih koža za pročiščavanje, kod izraženih podočnjaka, te nakon plastičnih ili nekih drugih operativnih zahvata.

 

 

 

AROMA LICA

To je redovna njega lica koja započinje uklanjanjem mrtvih stanica kože, pripremajući ju da u potpunosti prihvati proizvod, te tako osiguravamo da se njegov aktivni sastojak upije u potpunosti. Slijedi presura sa ampulom ili visoko koncentriranim aromatičnim uljem i masaža lica vrata i dekoltea koja stimulira protok krvi i izmjenu tvari te se tako poboljšava kvaliteta svih tipova kože. Nakon toga nanosimo masku (ovisno o tipu kože ili arome) nakon koje kože postaje energizirana i puna sjaja.

 



TRETMANI LICA

WELLNESS LICA

WELLNES ČOKOLADOM - kakao i karite maslac, ekstrakti kakaa i kokosa, vitamini E i B, te oligoelementi P, Mg, Ca, Zn... Savršena su kombinacija za suhu i umornu kožu, te kožu koja je bila izložena djelovanju UV zraka. Sinergijsko djelovanje aktivnih sastojaka umiruje kožu, pruža joj visokovrijedne hranjive tvari te vlagu i učinkovitu zaštitu od preranog starenja. Tretman obuhvaća čokoladni tonik, čokoladni enzimski peeling obogaćen enzimima papaye, masažu lica, vrata i dekoltea čistim čokoladnim uljem, te masku od čokolade pojačanu eteričnim uljem paprene metvice. Koža je nahranjena i blistava.

 

WELLNESS VINOM - terapija koja stimulira, tonizira, regenerira te je idealna za usporavanje procesa starenja kože. Tretman se sastoji od peelinga koji svojim ekstraktom šampanjca i mljevenim košticama grožđa nježno uklanja površinski sloj odumrlih stanica sa kože te čuva prirodatim slijedi masaža, lica, vrata i dekoltea čištim grožđanim uljem i vinskom masažnom kremom obogaćenom ekstraktom grožđa i vina. Na kraju dolazi maska od šampanjca koja je puna vitamina i minerala nakon koje je koža vidno pomlađena i osvježena.

 

WELLNESS MEDOM I MLIJEKOM - sastoji se od šećernog peelinga, maslaca za masažu, kokosova ulja i hranjive maske s medom i mlijekom. Svi proizvodi sadrže:

*ekstrakt matične mliječi koja ima visoko biološku vrijednost, izvrstan je bio-stimulator i antioksidans s iznimnom snagom regeneracije;

*karite maslac iznimno je bogat vitaminima i mineralima

*kokosovo mlijeko koje koži donosi obilje vlage i raskošne mekoće

*kokosovo ulje koje štiti kožu od slobodnih radikala i preranog starenja



HIFU

 

Najnovija patentirana tehnologija fokusiranog ultrazvuka s visokim intenzitetom (HIFU)  te smanjniti naboranost kože.

 

Isporučuje toplinsku energiju koži i potkožnom tkivu koje može stimulirati i obnoviti kolagen kože i tako poboljšati teksturu.

 

Time doslovno postižemo rezultate liftinga lica i podizanja lica bez invazivne kirurgije ili injekcija, također je bonus ovog postupka što nema oporavka nakon tretmana.

HIFU tretman koristimo za:

*Pomlađivanje 

 

*Zatezanje kože

*Gubitak masnih nakupina na tijelu

*Uklanjanje celulita

*Lifting lica

*Smanjenje bora

*Smanjenje podbratka

*Smanjenje pora

*Uklanjanje podočnjaka

HIFU je namijenjen za pomlađivanje i zatezanje kože i uklanjanje manjih do srednje izraženih masnih nakupina tkiva i narančine kore. To je neinvazivan tretman koji je pogodan za liječenje svih slojeva kože. Tretman predstavlja primjenu ultrazvučne energije koja je fokusirana – sadrži manji snop znatno veće energije koja prodire duboko ispod kože čak do 18 mm.

Tretmani su izuzetno sigurni jer dolazi do zagrijavanja isključivo u žarišnoj točki, čime ne postoji opasnost od nekontroliranog zagrijavanja. Postizanjem visoke temperature, HIFU trretman stimulira stanice i proizvodnju kolagena i elastina te pomlađivanje tkiva, dok je prirodni lifting vidljiv nakon jednog tretiranja koje ne zahtjeva oporavak.

Regije koje tretiramo HIFU tretmanom:

*Lice

*Vrat

*Trbuh

*Slabine

*Kukovi

*Prepone

*Ruke

*neposredno ispod stražnjice

*Područje bedara

*Regija podbratka